19 Ekim 2016 Çarşamba

Google ile Para Kazanmanın En Kolay Yolu Nedir?

Değerli ziyaretçim, şimdi sana Google ile para kazanmak hakkında daha önce de yaptığım gibi etkin bilgiler vereceğim. Verdiğim bu bilgileri kullanarak kısa zaman içinde Google reklamları ile kolaylıkla para kazanabilirsin. Günümüzde Google üzerinden para kazanmak için denenmiş ve kazanç oranları ispatlanmış olan onlarca yöntem bulunmakta. Ben ise burada en kolay yol olan blog yazarak google ile para kazanma konusuna değinmek istiyorum. Bu yol benzerlerinin aksine, o kadar basit ve yapılması o kadar kolay bir yol ki bunu ancak yaşayarak görebilirsin. Şimdi sana bu yöntemin detaylarını vermek istiyorum.

Blog Yazarak Google ile Para Kazanmak

Sana anlatacağım bu yöntemi daha önce duymamış olabilirsin çünkü bu yöntem yeni yeni popüler olmaya başladı diyebilirim. Google ile para kazanmak, işin aslını söylemek gerekirse günümüzde oldukça zor hale geldi, çünkü Google üzerinden para kazanmanın temelde iki yolu vardır, bunlardan ilki Google Adsense, diğeri ise Adwords üzerindendir. Bunlar tamamen birbirinden farklı ve zıt kutupları işaret eden platformlardır. Ortak noktaları mutlaka mevcuttur ama şöyle örnek vermek gerekirse, Google Adsense ile web sitelerine reklam alarak para kazanırsın, Google Adwords ile para kazanmak için de reklam parası ödersin. Bunlar tamamen farklı konular, bu yüzden bu yazımda detaylarına girerek seni sıkmak istiyorum. Çok daha detaylı bilgi için aşağıdaki makalelerimi okuyabilirsin.

Şimdi gelelim asıl konumuza yani blog yazarak google ile para kazanmak konusuna.. Bu konuyu sana şu şekilde açıklamak istiyorum, lütfen yazdıklarımı dikkatli şekilde oku..

Google ile para kazanmak
Son zamanlarda bir çok kişinin internetten para kazanma üzerine, isim ve soy isim adı altında web siteleri açtıklarını mutlaka görmüşsündür. Eğer görmediysen, Google'ı aç ve blog sitesi ya da kişisel blog sayfası veya sitesi yazarak arat. Karşına onlarca, yüzlerce blog sitesi çıktığını göreceksin. Bu kişiler örneğin denizmuzaffer.com gibi, genel anlamda kendi isimlerinin veya sevdikleri hobi olarak yaptıkları bir işin isimlerini kullanarak web sitesi açıp bu siteden çok güzel paralar kazanıyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar, hemen cevabını vereyim...

İnsanlar artık sosyal medyanın çılgınca büyümesinden kaynaklanan olanakları değerlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar, buna teknoloji de dahil. Teknoloji hayatımızın her anında yanımızda, artık teknoloji olmadan yolumuzu bile bulamaz olduk. Böylesine hayatımızın içine girmişken, neden bu alandan para kazanmayalım diye düşünen bir çok insan çıkıyor ortaya. Bu insanlar bazı şeyleri hepimizden önce görerek bu işe giriyor ve sadece blog yazarak internetten çok güzel paralar kazanabiliyorlar. Asıl soru, bunu nasıl yaptıklarından ziyade hangi yol ile yapıyorlar?

Şimdi sana öyle bir site göstericem ki, çok kısa bir zaman içinde Google ile para kazanmanın yollarını kolaylıkla öğrenebileceksin, daha doğrusu blog yazarak Google üzerinden para kazanma yollarını...

Bu sitenin adresi blogkazanclari.com! Bu site sayesinde blog yazarak para kazanmanın, özellikle Google ile para kazanmanın tüm detaylarını kolaylıkla öğrenebilirsin. Hemen buraya tıklayarak ücretsiz eğitim videosunu izleyip işe başlayabilirsin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder